ORGANISEREN

Het doel is dat jouw medewerkers of klanten vooruitkomen, beter worden in wat ze doen en hun werk ook nog eens leuker vinden. Maar hoe organiseer je dat? Welke strategie werkt? En hoe vertaalt zich dat in een tactiek en wat betekent dat operationeel.
Atrivision adviseert je over hoe je een opleidingsorganisatie en de bijbehorende processen en procedures inricht zodat in dat jouw cursisten de beste resultaten behalen en jij winst realiseert?

In deze cursuscategorie vind je verschillende cursussen die gaan over deze onderwerpen! Hieronder zie je de cursussen.

Hulp voor Doorzoek cursussen

Leerhuis

Atrivision is gespecialiseerd in het organiseren van leren. Wij helpen organisaties bij de inrichting van de opleidingsorganisatie qua leerconcept, leeractiviteiten en bedrijfsvoering. Dit doen wij op basis van een unieke combinatie van onderwijskundige, bedrijfskundige en ICT expertise.

Opleidingsadministratie

Als je kiest voor een abonnement bij ons heb je mogelijkheid om jouw opleidingsadministratie aan ons uit te besteden. Dit scheelt veel tijd en hierdoor kun je je volledig richten op de kwaliteit van de opleidingen.


Onboarding

Iedereen is wel bekend met het begrip ‘inwerkperiode’. Maar inwerken is niet hetzelfde als employee onboarding. Dat gaat een stuk verder en betreft het complete integratieproces van nieuwe medewerkers binnen een organisatie. In deze module laten wij jullie organisatie zien op wat voor manier een motiverend en uitdagend onboarding programma wordt ontwikkeld en uitgevoerd.