ONTWIKKELEN

Goed, dus er is een leerstrategie en er is een leermanagement systeem geïmplementeerd. Hoe nu verder? Hoe maak je nu didactisch verantwoord, aantrekkelijk, interactief, en gebruiksvriendelijk leermateriaal?

Atrivision kan helpt en/of adviseert het ontwikkelen van leermateriaal: of dit nu offline is, online, of in een mooie blend. Of je nu advies en ondersteuning over hoe je dit doet, of je hebt handen en voeten nodig bij de ontwikkeling, het maakt ons niet uit.


Hulp voor Doorzoek cursussen

Online Leren & Ontwikkelen

Online leren wat is dat nu eigenlijk en waarom is het nodig? Is het uberhaupt nodig en zo ja zijn de voordelen en welke waarde heeft het nu eigenlijk wanneer blijkt dat de trends van 2018 weliswaar veelbelovend waren en toch een snelle dood zijn gestorven.

In deze module zoomen we in op die onderdelen van online leren die inmiddels hun waarde hebben bewezen. Maar we zoomen vooral ook in op de positie van online leren in het totaal verhaal van Learning & Development.


Articulate 360

Met Storyline 360 maak je elke cursus die je wilt voor elk apparaat om af te spelen. Binnen enkele minuten bouw je precies die interactie zoals je die voor ogen hebt.

Articulate 360 - To do

Articulate 360 maakt het e-learning ontwikkelingsproces eenvoudiger. Met één abonnement heb je toegang tot alle Articulate ontwikkeltools en resources: Storyline 360Studio 360Rise 360Content Library 360Review 360, Peek 360, Replay 360 en de mogelijkheid om online trainingen te volgen.

Wat is Microlearning?

Microlearning is het verpakken van lesstof in korte online modules, waarbij steeds kleinere en meestal hoog interactieve leereenheden op het juiste moment (just-in-time) worden aangeboden.

Cased Based Learning

Het uitgangspunt van case-based learning (CBL) is het aanbieden van casussen om zo studenten te motiveren om te leren en hun leren te structuren. De casussen worden herkenbare en relevante praktijksituaties, waarin deelnemers op een interactieve en aantrekkelijke manier worden uitgedaagd om zo de case zo goed mogelijk op te lossen.

Performance Support

Performance support is een vorm van leren die goed past binnen het 70-20-10 model van Charles Jennings, een model dat veel gebruikt wordt bij het inrichten van leren in organisaties voor werkenden. Performance support is een goede leervorm om medewerkers te ondersteunen in het leren op de werkplek. In deze module leer je alles over deze leervorm en de bijbheorende leeractiviteiten.

Cursus 70:20:10

Hoe richt je de opleidingsorganisatie zo in dat jouw cursisten de beste resultaten behalen en jij winst realiseert? Atrivision helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Op deze manier zorgen we er samen voor...